Barneteater 5.-7. kl (mandager kl 19.15-20.30)

Skjønnheten og udyret

Instruktør: Elisabeth Østvang Gundersen

Et kurs for deg som elsker å spille teater. Eleven får utdelt manus og alle får en rolle med replikker. I tillegg til å jobbe med "Skjønnheten og udyret" vil elevene leke seg med dramaleker/øvelser.

Skjønnheten og udyret:

En gammel trollkjerring banker på døren til prinsens slott for å søke ly for uværet. Men den sære prinsen vil ikke slippe henne inn og som straff forvandles han til et udyr! Den eneste muligheten han har til å få hevet forbannelsen er ved å få noen til å bli forelsket i ham. Selv med hans skremmende utseende. Når den kloke og vakre Belle tas til fange på slottet, gjør de forheksede tjenestefolkene alt som står i deres makt for at det skal oppstå romantikk mellom de to.

Kurset avsluttes med en visning av skuespillet for foreldre, familie og venner i Showskolens lokaler.

Pris: 2000,-

Minimum deltagere: 7