MUSIKALKURS (MK)

På dette kurset setter vi opp en kortversjon av en musikal. Kurset legger vekt på sang og dans med replikker som binder stykket sammen. Elevene får altså jobbet BÅDE med sang, dans og teater på ett og samme kurs! De vil få utdelt roller og resultatet blir en flott forestilling for familie og venner på slutten av semesteret. Av kursmateriale vil alle elevene få utdelt hvert sitt manus samt cd med musikk.

Kurset går over ca 15 øvelser før vi avslutter med visninger før jul. Kurset har øvelse én gang i uken, merk at det er flere kurs som går parallellt, man velger derfor enten onsdager eller torsdager.

Under er en oversikt over hvilke musikaler vi gjør i år samt for hvilke klassetrinn de ulike musikalene gjøres.

Klikk deg inn på musikal/klassetrinn for å lese mer om musikalen og kurset.

Hakkebakkeskogen

1.-4.kl