MUSIKALKURS (MK)

På dette kurset setter vi opp en kortversjon av en musikal. Kurset legger vekt på sang og dans med replikker som binder stykket sammen. Elevene får altså jobbet BÅDE med sang, dans og teater på ett og samme kurs! De vil få utdelt roller og resultatet blir en flott forestilling for familie og venner på slutten av semesteret. Av kursmateriale vil alle elevene få utdelt hvert sitt manus samt cd med musikk.

Kurset går over ca 15 øvelser før vi avslutter med visninger før semesterslutt. Kurset har øvelse én gang i uken, merk at det er flere kurs som går parallellt, man velger derfor enten onsdager eller torsdager. I tillegg til sin visning av skuespillet i Showskolens lokaler, skal kurset også være med på Showskolens elevforestilling "It´s Showtime" på Byscenen ved semesterslutt.

Vi øver inn etter alder/musikal. 1.-4. kl, 5.-7. kl og 13 år-20 år.

Jul i svingen 1.-4. kl

Jul i Svingen er en norsk adventskalender produsert av NRK. Vi møter Linus, Nure, Klara og de andre barna i "svingen". Vi lager en forkortet versjon og øver inn skuespill, sanger og danser.

Tid:
- onsdager kl 16.00-17.00
- torsdager kl 17.30-18.30

Alder: 1.-4. kl

Maksimum deltagere: 25

Aladdin

Vi møter Aladdin, Jasmin, Jafar, Genie og alle de andre kjente figurene fra filmen og musikalen.

Tid:

- onsdager kl 17.15-18.30

- torsdager kl 18.45-20.00

Alder: 5.-7. kl

Maksimum deltagere: 22

Mamma Mia   13 år +

Musikalen som binder ABBAs sanger sammen på en herlig måte. Det blir dramatisk på den græske øya når Sophie inviterer 3 mulige farskandidater til bryllupet sitt.

Tid: onsdager kl 18.45-20.00

Alder: 13 år +