Showskolen tilbyr et bredt tilbud innenfor sang, musikk, dans og drama.
Showskolen ble grunnlagt våren/sommeren 2012 av søstrene Marte og Guro Helleseter.
Du finner oss i Thoresengården på Søndre torv - kontakt

Å starte en musikk-, dans og teaterskole i Hønefoss har vært en tanke som har ligget og ulmet i noen år, men aldri blitt tatt tak i. Men påsken 2012 falt alt litt på plass og plutselig føltes det som det riktige å gjøre.
Guro og Marte har begge jobbet for Gry Spone på Art musikal- og balletskole i mange år. Art tilbyr et bredt tilbud innenfor musikk, dans og teater og noe sånt syntes vi Hønefoss trengte. Så da avgjørelsen var tatt var det bare å sette i gang. Vi fikk mye hjelp på veien av Svein Eystein Lindberg fra Etablerersenteret og gode tips fra Gry Spone. Etter et halvt år med masse jobbing, både oppussing og forberedelser av kursene var vi klare til å starte 20. august 2012. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper alle elevene våre trives her hos oss!

Vi som jobber på Showskolen

Guro Helleseter

Eier, daglig leder og instruktør

Guro underviser i alle musikalkurs, musikklek og Showkompaniet. Hun er i tillegg ansvarlig for kostymer, manus, singback og timeplan m.m.

Guro har som sin søster vokst opp med sang og musikk. Hun er utdannet allmennlærer med musikk som fordypning. Hun har også lang erfaring fra scenen gjennom lokale oppsettinger med Hole-korene og Art musikal & ballettskole. Guro har jobbet som pedagog på Art musikal & ballettskole i Oslo i 6 år.

Marte Helleseter Hval

Eier og instruktør

Marte underviser i sang på Showskolen. Hun er også dirigent for Showkoret.

Marte er et kjent fjes her i distriktet fra bl.a. Sommerrevyen og Jailhouse Rock. Marte har jobbet som utøvende artist og pedagog i mange år. Hun har utdannet seg som sanglærer innenfor Complete Vocal Technique og er også utdannet artist fra Liverpool Institute for Performing Arts og Bårdar Akademiet.

Marie Eidissen

Underviser i dans og musikalkurs, og kulturaktivitet på Showakademiet (SFO)

Marie er utdannet fra Bårdar Akademiet. Ved siden av å jobbe på Showskolen, underviser Marie i pilates og Body Barre på The Room i Oslo. I tillegg til alt dette tar Marie for tiden et pedagogikkstudie på deltid.

Elisabeth Østvang Gundersen

Underviser i ulike dansekurs, teaterkurs og Showkompaniet

Elisabeth har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet.

På Showskolen underviser Elisabeth i teaterkurs, miniballett, "liten & stor", ulike hip-hop-kurs, jazzdans, cheerdance, teknikk & tøying, Showkompaniet. Elisabeth jobber også på Showakademiet (SFO).

Olav Risan

Gitarlærer

Olav underviser i gitar på Showskolen.

Olav jobber i tillegg på Fontenehuset og han er frontfigur i det lokale bandet "Drolsum Stasjon".

Aud Jorun Wilhelmsen

Pianolærer

Aud Jorun har sin utdannelse fra LIPA (Liverpool Institute og Performing Arts).

I tillegg til å jobbe på Showskolen driver Aud Jorunn Gamlehuset Musikkstudio sammen med sin samboer.

Aud Jorunn underviser i piano på Showskolen. Hun har over 20 pianoelever fordelt på to dager i uken.

Marte Normann Bakke

Showakademiet og grafisk design

Marte er ansvarlig for Showakademiet. Marte er også en viktig medarbeider på kontoret og lager både plakater, program og alt annet grafisk materiell vi måtte trenge.

Siri Lien

Assistent

Siri er assistent på miniballett-og musikklek-gruppene.

Siri er også med og hjelper til med kostymer, kulisser og billettsalg på musikalforestillingene.

Siri går Ringerike vgs og er også selv elev på Showskolen. Hun er veldig flink med barn og veldig flink til å synge!!!

Otilie Skogmo

Assistent

Otilie jobber som assistent på Hip hop-gruppene Gutta Boys og Girl Power.

Otilie er også elev på Showskolen og har gått her siden oppstart.

Wenche Fyen

Ansvarlig for mat på Showakademiet

Wenche jobber på Showakademiet (SFO).

Wenche er ansvarlig for måltidene på Showakademiet. Hun er veldig flink til å lage sunn og god kost til ungene og Wenche hjelper ellers til der det trengs!

Aulona Krasniqi

Assistent på Showakademiet

Aulona jobber på Showakademiet (SFO).

Aulona er assistent på Showakademiet og er med på å aktivisere barn, passe barn, hente barn på skolene++

I tillegg til å jobbe på Showakademiet, er Aulona kordirigent for barnekoret "Korall".