Showskolen tilbyr et bredt tilbud innenfor sang, musikk, dans og drama.
Showskolen ble grunnlagt våren/sommeren 2012 av søstrene Marte og Guro Helleseter.
Du finner oss i Thoresengården på Søndre torv - kontakt

Å starte en musikk-, dans og teaterskole i Hønefoss har vært en tanke som har ligget og ulmet i noen år, men aldri blitt tatt tak i. Men påsken 2012 falt alt litt på plass og plutselig føltes det som det riktige å gjøre.
Guro og Marte har begge jobbet for Gry Spone på Art musikal- og balletskole i mange år. Art tilbyr et bredt tilbud innenfor musikk, dans og teater og noe sånt syntes vi Hønefoss trengte. Så da avgjørelsen var tatt var det bare å sette i gang. Vi fikk mye hjelp på veien av Svein Eystein Lindberg fra Etablerersenteret og gode tips fra Gry Spone. Etter et halvt år med masse jobbing, både oppussing og forberedelser av kursene var vi klare til å starte 20. august 2012. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper alle elevene våre trives her hos oss!

Vi som jobber på Showskolen

Guro Helleseter

Eier, daglig leder og instruktør

Guro underviser i alle musikalkurs, musikklek og Showkompaniet. Hun er i tillegg ansvarlig for kostymer, manus, singback og timeplan m.m.

Guro har som sin søster vokst opp med sang og musikk. Hun er utdannet allmennlærer med musikk som fordypning. Hun har også lang erfaring fra scenen gjennom lokale oppsettinger med Hole-korene og Art musikal & ballettskole. Guro har jobbet som pedagog på Art musikal & ballettskole i Oslo i 6 år.

Marte Helleseter Hval

Eier og instruktør

Marte underviser i sang på Showskolen. Hun er også dirigent for Showkoret.

Marte er et kjent fjes her i distriktet fra bl.a. Sommerrevyen og Jailhouse Rock. Marte har jobbet som utøvende artist og pedagog i mange år. Hun har utdannet seg som sanglærer innenfor Complete Vocal Technique og er også utdannet artist fra Liverpool Institute for Performing Arts og Bårdar Akademiet.

Elisabeth Østvang Gundersen

Underviser i ulike dansekurs, teaterkurs og Showkompaniet

Elisabeth har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet.

På Showskolen underviser Elisabeth i teaterkurs, miniballett, "liten & stor", ulike hip-hop-kurs, jazzdans, cheerdance, teknikk & tøying og Showkompaniet. Elisabeth jobber også på Showakademiet (SFO).

Olav Risan

Gitarlærer

Olav underviser i gitar på Showskolen.

Olav jobber i tillegg på Fontenehuset og han er frontfigur i det lokale bandet "Drolsum Stasjon".

Aud Jorun Wilhelmsen

Pianolærer

Aud Jorun har sin utdannelse fra LIPA (Liverpool Institute og Performing Arts).

I tillegg til å jobbe på Showskolen driver Aud Jorun Gamlehuset Musikkstudio sammen med sin samboer.

Aud Jorunn underviser i piano på Showskolen. Hun har over 20 pianoelever fordelt på to dager i uken.

Annie Bråthen

Assistent

Annie er assistent på miniballett-gruppene og cheerdance.

Annie er elev på Showskolen og er veldig flink med barn.

Lotte Karlsrud

Assistent

Lotte er assistent på musikklek-gruppene.

Lotte går på musikklinja på Ringerike vgs og er også selv elev på Showskolen. Hun er veldig flink med barn.

Otilie Skogmo

Otilie jobber som assistent på Hip hop-Gutta Boys

Otilie er også elev på Showskolen og har gått her siden oppstart.

Wenche Fyen

Ansvarlig for mat på Showakademiet

Wenche jobber på Showakademiet (SFO).

Wenche er ansvarlig for måltidene på Showakademiet. Hun er veldig flink til å lage sunn og god kost til ungene og Wenche hjelper ellers til der det trengs!

Aulona Krasniqi

Assistent på Showakademiet

Aulona jobber på Showakademiet (SFO).

Aulona er assistent på Showakademiet og er med på å aktivisere barn, passe barn, hente barn på skolene++

I tillegg til å jobbe på Showakademiet, er Aulona kordirigent for barnekoret "Korall".

Catalina Guerrero

Underviser i ballett

Catalina begynte å danse ballet da hun var 4 år ved Anna Pavlova Ballettkompani i Bogota, Colombia. Har danset i flere kjente og klassiske oppsetninger som Svanesjøen, Nøtteknekkeren, Askepott og Romeo og Julie. Hun begynte å undervise i klassisk ballett da hun var 17 år. Catalina har jobbet i Norge som ballett-instruktør siden 2014.

På Showskolen underviser Catalina i ballett 1.-4. kl og ballett 12 år +

Kari Helleseter

Renholder og kostymesyerske

Mamma Helleseter stiller opp når det trengs enten det er kostymer som skal lages eller det er scenegulv som skal males. Etter et halvt år som pensjonist fant hun ut at hun kunne hjelpe til enda litt mer på Showskolen. Så nå vasker hun Showskolen hver uke og trives godt med å være ansatt på Showskolen.