MUSIKALKURS (MK)

På dette kurset setter vi opp en kortversjon av en musikal. Kurset legger vekt på sang og dans med replikker som binder stykket sammen. Elevene får altså jobbet BÅDE med sang, dans og teater på ett og samme kurs! De vil få utdelt roller og resultatet blir en flott visning for familie og venner på slutten av semesteret. Av kursmateriale vil alle elevene få utdelt hvert sitt manus samt cd med musikk.

Kurset går over ca 15 øvelser før vi avslutter med visninger før semesterslutt. Kurset har øvelse én gang i uken, merk at det er flere kurs som går parallellt, man velger derfor enten onsdager eller torsdager.

I tillegg til sin visning av skuespillet i Showskolens lokaler, skal kurset også være med på Showskolens elevforestilling "It´s Showtime" på Byscenen ved semesterslutt.

Vi øver inn etter alder/musikal. 1.-4. kl, 5.-7. kl og 13 år-20 år. Se semesterets musikal under.

INFO KOMMER

Her kommer det info om forestillingen.

Tid:
- onsdager kl 16.00-17.00
- torsdager kl 17.15-18.15

Alder: 1.-4. kl

Maksimum deltagere: 25

Annie

Handler om den foreldreløse jenta Annie, som bor på et barnehjem i New York på 1930-tallet i USA.

Annie forsøker å flykte fra barnehjemmet og den strenge bestyreren Miss Hannigan, og blir adoptert av millionæren Oliver Warbucks.

Tid:

- torsdager kl 18.30-19.45

Alder: 5.-7. kl

Maksimum deltagere: 22

Grease

Danny Zuko og Sandy Olsson møtes en sommer i USA, men etter sommerferien skal Sandy reise til Australia.

Det viser seg ved skolestart at Sandy ikke flytter allikevel. Da de møter hverandre oppfører ikke Danny seg som han gjorde i sommerferien. Grunnen er statusen overfor vennene hans. Sandy er skoleflink, mens Danny tilhører den gjengen som røyker og skulker timer hver dag. Vennene deres mener de er for forskjellige, og at en av dem må forandres, hvis de vil være sammen.

Tid: tor

Alder: 13 år +