MUSIKALKURS (MK)

På dette kurset setter vi opp en kortversjon av en musikal. Kurset legger vekt på sang og dans med replikker som binder stykket sammen. Elevene får altså jobbet BÅDE med sang, dans og teater på ett og samme kurs! De vil få utdelt roller og resultatet blir en flott visning for familie og venner på slutten av semesteret. Av kursmateriale vil alle elevene få utdelt hvert sitt manus samt cd med musikk.

Kurset går over ca 15 øvelser før vi avslutter med visninger før semesterslutt. Kurset har øvelse én gang i uken, merk at det er flere kurs som går parallellt, man velger derfor enten onsdager eller torsdager.

I tillegg til sin visning av skuespillet i Showskolens lokaler, skal kurset også være med på Showskolens elevforestilling "It´s Showtime" på Byscenen ved semesterslutt.

Vi øver inn etter alder/musikal. 1.-4. kl, 5.-7. kl og 13-20 år. Se semesterets musikal under.

Jul i Blåfjell

Tid: